Mode

Delivering on your promises since 1862

 

Om te slagen in de constant veranderende modebusiness, moet je creatief en authentiek zijn, snel handelen en rekening houden met huidige en toekomstige marktontwikkelingen. Dat geldt ook voor je logistieke partner! Het adequaat runnen van je logistieke activiteiten is cruciaal en kan het succes van jouw merk aanzienlijk vergroten. Op dat gebied maken wij het verschil.

 

Experts in end-to-end modelogistiek

Mode- en textiellogistiek is al meer dan honderdvijftig jaar onze specialisatie. We verwerken jaarlijks meer dan driehonderd miljoen artikelen en distribueren meer dan twintig miljoen pakketten via verkoopkanalen voor detailhandel, groothandel of e-commerce. Wij dragen zorg voor jouw producten, vanaf de fabrikant tot aan de eindgebruiker, en verzekeren dat ze worden geleverd zoals beloofd. We zijn voorbereid op het onverwachte en begrijpen de marktdynamiek. We anticiperen op schommelingen in volumes, seizoensinvloeden en omarmen flexibiliteit … Wij zijn jouw experts in modelogistiek.

 

Modemerken die wij bedienen

Mode is heel divers en dat geldt ook voor ons klantenbestand. We ondersteunen een breed scala aan merken: van snelgroeiende start-ups tot gevestigde internationale modehuizen; van kleding en schoenen tot accessoires; van pure online spelers en modemarktplaatsen tot omnichannel retailers; van casual kleding en streetwear designers tot luxe merken. We weten dat jouw merk uniek is en zo behandelen we dan ook jouw zaken. Het helpen nakomen van jouw beloften is wat wij doen.

Vragen?

Neem contact met ons op!